Folkloori kategoorias ei olnud vanuse- ega liigipiirangut, osales seitse koori ning Eesti koor võitis ainsa koorina Gold A diplomi.

Grand prix’le võistlesid kõigi kategooriate tšempionid ehk paremad. Viie koori hulgas oli meie koor ainus lastekoor.

Grand prix’ võistlusel esitas Eesti koor dirigent Lii Leitmaa käe all Ester Mägi tsüklist “Kuus eesti rahvalaulu” ühe osa “Äiu Püiu” ja Arne Mellnäse “Aglepta”, mis tõi kaasa konkursi peavõidu ja üle 30 000 Eesti krooni suuruse peapreemia. Samas tunnistati ETV lastekoori dirigent Lii Leitmaa võistluse parimaks dirigendiks.

Võistlusel osales 35 koori Malaisiast, Singapurist ja Filipiinidelt, Euroopast ainsana Eesti koor. Konkursi zürii koosnes viiest maailmas tunnustatud koorimuusika spetsialistist.

Aastaid ETV-s laululastega tegelnud Eve Viilupi sõnul oli žürii väga professionaalne ning konkursi üldtase kõrge. “Meie lapsed on lihtsalt super ja mina läheksin nendega kas või maailma otsa! Aastal 2007 näiteks Hongkongi, Hiinasse või Taisse, kuhu meid on palutud tulla!” rõõmustas Viilup.

Hetkel viibib ETV lastekoor koos dirigent Lii Leitmaa ning Eve Viilupiga veel Malaisias. Sealt võetakse siht Singapuri, kus pühapäeval ootab koori kolm etteastet. 5. detsembril alustatud reis lõpeb 20. detsembril Tallinnas.

ETV lastekoor on varemgi nii kodustel kui rahvusvahelistel võistlustel edukalt esinenud ning andnud kontserte eri riikides.

Hiljuti võideti IX rahvusvahelisel koorifestivalil “Tallinn 2005” tänapäeva muusika kategoorias esimene koht 21 koori ees.