Liiklusteenistuse direktori Mati Songissepa sõnul asendab AS Edelaraudtee kaherattalistele sõidukitele ohtlikud rööpad Järvevana tee raudteeülesõidul uute rööbastega, mis muudab ülesõidu mootorratturitele ohtuks.

Linnavalitsuse teatel eraldas linn oma eelarvest Järvevana tee raudteeülesõidu remondiks miljon krooni, mis kulub ristmiku piirkonna asfalteerimiseks, teekatte märgistustöödeks ja ristmiku piirkonna viimistlustöödeks.

Parim ümbersõit Tehnika tänavalt

Neil päevil, mil liiklus Järvevana ülesõidul on suletud, saab Järvena teel sõita vaid Ülemiste poolt kuni Veerenni ristmikuni ja Mustamäe poolt kuni Pärnu maanteeni.

Parim ümbersõidu tee liikluse sulgemise ajal on Tehnika tänava uus lõik Veerenni tänavast kuni Pärnu maanteeni või vajadusel Endla ristmikuni.

Eesti motosõitjad korraldasid 2007. aastal Tallinna linnavalitsuse ees piketi, millega juhiti tähelepanu liiklusohtlikule Järvevana tee raudteeülesõidule. Piketeerijatega kohtunud abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on meeldiv tõdeda, et pikkade läbirääkimiste tulemusena nüüd ka konkreetsete tegudeni jõutakse.

Kõnealusel ülesõidul oli varem suuri probleeme ka jalgratturitel, kes seal kippusid kukkuma. Jalgratturite turvalisuse tagamiseks pandi 2007. aastal liiprite vahele rattateele spetsiaalsed matid, mis pidid takistama libisemist ning võimaldama teed mugavamalt ületada.