Klubi omaniku AS Noxtuni peamänedzher Lauri Laubre ütles, et klubi ametliku avamise täpne kuupäev selgub lähipäevil. "Praegu tegeleme kõikvõimalike asjade vormistamisega sellisele tasemele, et see oleks komisjonidele vastuvõetav," märkis ta.

Klubi ehitustööd on põhimõtteliselt lõppenud, lausus Laubre. "Evakuatsioonitreppi veel keevitatakse. Hoone fassaadi ja tänava parema väljaehitamisega hakkame tegelema kevadel," sõnas ta.

Dekoltee programmijuht ütles, et klubi avaõhtule on kavas kutsuda 3000 inimest. Nendest umbes 300 VIP-i, ülejäänud kutsed lähevad klubi omanike sõpradele, klubi loomisele kaasa aidanutele ning pressiesindajatele, selgitas ta.

Esialgsete plaanide kohaselt pidi Dekoltee avatama 31. detsembril, kuid bürokraatlike takistuste tõttu lükkus see edasi. Uusaastaööl korraldas Dekoltee prooviõhtu, mida Laubre sõnul külastas umbes 800 inimest. Laubre hinnangul oli proovipidu edukas, sest klubi jõudis teha reklaami vaid kaks päeva. Sissepääs maksis uusaastaööl 600 krooni.

AS Noxtun on uude klubisse investeerinud üle 20 miljoni krooni. "Dekoltee on midagi sellist, mida keegi enne näinud ei ole," märkis Laubre. Kahel korrusel paikneva klubi pindala on 3200 ruutmeetrit ning see mahutab umbes 3000 inimest.

Laubre sõnul on Dekoltee mõeldud keskmisele inimesele - mitte väga vanadele ega liiga noortele, mitte väga rikastele ega ka mitte vaestele. Laubre lausus, et klubi hakkab korraldama eri stiilis üritusi. "Loobume vaid reivi- ja house-muusikaürituste korraldamisest," lisas ta. Kord või kaks kuus hakkavad esinema kuulsad artistid väljastpoolt Eestit.

"Tegemist on küllaltki suure klubiga, mis suudab ennast ära majandada ka kallite artistide puhul," hindas Laubre. Tavaõhtul kujuneb klubi Dekoltee pileti hinnaks 50 krooni.

Klubi haldava AS Noxtuni omanikud on IS Muusikaklubide AS ja RET-i Arengugrupi AS.

Baltic News Service