Saates saab teada, milline on olnud Helge Kooli NULA Inkubaatori teekond, kuidas nad külma vette visati ja mugavustsoonist välja toodi. Lisaks sellele teeb NULA Inkubaatori projektijuht Agnes Kangur puust ja punaselt selgeks, kuidas NULAsse kandideerida saab.

Head ideed saavad NULAga teoks

Delfi ja NULA podcastis „Mis on pildil valesti?“ arutletakse sotsiaalse ettevõtluse teemadel, uuritakse, kuidas meie kodanikena saaksime ise ühiskonda paremaks muuta. Ühtlasi tutvustatakse põnevaid lugusid inimestest ja ettevõtmistest, kes on juba teinud suuri samme ühiskonna tervenemiseks, ning uuritakse, kuidas nad on selleni jõudnud. Lisaks sellele, et kaardistada, mis on meie ühiskonnas valesti, on saatesarja eesmärk anda julgustust ja ideid meid ümbritsev pilt ehk ühiskond positiivsemaks muuta.

Saatekülalised on oma teekonnal läbinud sotsiaalsete algatuste inkubaatori NULA, mis alustas sel aastal juba oma seitsmendat hooaega. Praegu on NULA inkubaatoril käimas uute ideede kogumisvoor, kus hea algatuse jaoks saab suisa 25 000 eurot stardiraha. Loe selle kohta rohkem siit!

Vaata rohkem nula.ee

NULA podcast "Mis on pildil valesti?", Kersti Peenema ja Rasmus Kagge