Kuidas on seotud peaminister Kaja Kallase laenud, Stark Logistics, Metaprint ja selle Venemaa kaubavedu.

Nii on nädala jooksul juhtunud palju - sõna võtsid seotud ettevõtjad ise, Kaja Kallas ja ta abikaasa, poliitikud nii opositsiooni kui ka koalitsiooni koosseisust ja nii edasi. Lugejal on see-eest tekkinud palju küsimusi ja segadust. Kas Eesti ettevõtete, millest ühe tehas asub Peterburis, omavahelist tegevust saab ikka pidada Venemaaga „äri tegemiseks“? Või on asjad nii nagu väidab Kallas ning abikaasa osalusega ettevõte kõigest aitas viimased poolteist aastat naaberriigis olevat tehast sulgeda?

„Valeinfo: paljastatud!“ võttis erisaates ette kogu skandaali, et üksipulgi lahti seletada, mis juhtus ning milles Kaja Kallast siis lõppude-lõpuks süüdistatakse. Muuhulgas vaatame üle nädala jooksul kõlanud valed.

Podcastis on muuhulgas juttu ka opositsiooni-poliitikute kõlanud argumentidest. Stuudiokülaliste sõnul on ka seal mitmeid faktilisi vajakajäämisi - näiteks, kas tõesti rikkus Stark Logistics AS oma tegevusega sanktsioone ja seaduseid? Sellele ja teistele väidetele leiate vastused, kuulates „Valeinfo: paljastatud!“ podcasti erisaadet!

Eelmisi episoode saate järele kuulata Delfi Taskust, Spotifyst või Apple Podcastidest. Järgmine episood eetris nädala pärast.