Kes teie suhte algatas?

Tanel. Kohe kindlasti. Ta hakkas mind piirama ja piinama. Mina algul ei tahtnud. Olin tõrges, selline raskesti kättesaadav neiu. Ühelgi noormehel ei saa minuga kerge olema. Tanel ponnistas tükk aega. Juba siis, kui me Iisraelis käisime (lauluvõistluse «Kaks takti ette» auhinnareis mullu kevadel — toim). Tal olid ikka juba plaanid tehtud. Aga midagi ei juhtunud.

Kuidas siis Tanel lõpuks su südame võitis?

See toimus kuidagi eriti plahvatuslikult Taneli sünnipäeval. Lõbus meeleolu, me hakkasime Taneliga rääkima ja nii läkski. Tol õhtul rääkis Tanel, mis tal südamel on. See oli oktoobri lõpus.

Kas sina oled Taneli esimene armastus?

Tanel ütleb küll, et ma olen esimene tüdruk, keda ta on armastanud. Muidugi on tal enne mind mõned suhted olnud. Iseenesest on see ju hea. Vähemalt ei ole meie suhtes teine pool nii kogenematu nagu mina.

Mitu tüdrukut tal enne sind on olnud?

Paljudele tundub ta kindlasti suure naistemehena. Aga tal on olnud enne mind ainult kolm suhet. Seda on väga vähe, ka minu suureks üllatuseks.

Kas sa tunned tema eelmiste suhete pärast armukadedust?

Vahel olen küll armukade.

Elad sa Taneliga koos?

Ei.

Kas olete mõelnud ühisele kodule?

Muidugi, vahel mõtleme sellele. See oleks tore, aga me oleme nii noored, et ei tasu seda asja liiga tõsiseks ajada. Me kohtume väga tihti.

Aga armastus on suur ja lõplik?

Ma ei tea… võib vist nii öelda küll. Käime palju koos ja igav ei hakka. Muidugi on mingid kähmlused ja ütlemised. Ja kui neid poleks, oleks suhteliselt igav. Mingi särts peab asjas olema.

Mis teemal te põhiliselt kaklete?

Muusika teemal. Tanel kummardab kindlameelselt vanemat muusikat. Aga minule läheb popmuusika ka peale.

Milline on sinu meheideaal?

Kunagi pidasin ideaaliks kena välimusega ja elus mingi positsiooni saavutanud meest. Aga enam mul sellist ideaali pole. Ideaalmeest otsida on mõttetu.

Mis sulle mehe juures esimesena silma hakkab?

Esimene asi on kohe välimus. Kui inimene mulle välimuselt meeldib, siis jääb pilk pidama ja ta hakkab mind huvitama. Ja teiseks on tähtis, kas inimene teab midagi muusikast või mitte. Kui ei tea, on mul väga raske temaga kuhugi jõuda. See, mis on minu elus oluline, peab olema oluline ka mehe elus. Mingi huvi võib ka muidu tärgata, aga ajalugu näitab, et sellest ei tule midagi välja.

Kas Tanel on su esimene armastus?

Koolis oli mul üks salaarmastus. Noormees ei saanud seda kunagi teada. Ma lihtsalt imetlesin teda eemalt, see läks ajaga üle. Aga põhimõtteliselt on Tanel minu esimene teadlik ja kahepoolne armastus.

See tähendab, et Tanel on ka esimene noormees, kellega sul on seksuaalsuhe?

Jah, on küll. Tanel on väga tore seetõttu, et ta ei ole selline, kes jahuks hiljem oma sõpradele, et kuidas oli. Ta ei ole selline, kes kasutaks ära ja laseks pärast esimest ööd jalga.

Kas Tanel Padar on kirglik mees?

On küll. Ta on väga emotsionaalne ega varja oma tundeid.

Millised on teie igapäevased õrnused?

Loomulikult me kallistame ja suudleme. See on täiesti tavaline. Ja kätest kinni hoiame kah kogu aeg.

Kas sa oled oma seksuaalsuses julge inimene?

No sellest ma küll rääkida ei taha.

Kas sa häbened olla seksikas?

Ei häbene, aga ma ei tee selleks küll midagi. Mul ei ole vaja hakata oma keha paljastama. Ma arvan, et olen niisamagi seksikas.

Kas sinu malbe ja süütu imago on teadlikult loodud?

Ei ole. Ma olengi tegelikult süütu. Selles mõttes, et ma olen ju maalt ega tea elust veel midagi.

Tanelile pole seksikatel piltidel poseerimine probleem. Kas see tähendab ka, et ta on teie suhtes seksuaalselt aktiivsem?

Minu arvates ei tähenda paljad biitsepsid seda, et ta oleks seksuaalselt aktiivsem pool. Aga ennast ei taha ma ahvatlevana näidata Taneli pärast — talle ei meeldi. Tanel ei talu, kui teised mind vaatavad.

Siis oled sina aktiivsem?

Ei saa öelda, kumb on rohkem. Me oleme mõlemad niivõrd-kuivõrd aktiivsed.

Mis on kõige hullumeelsem temp, mille olete teineteise pärast teinud?

Tanel on küll igasugu tempe teinud. Tema on ju selline tembutaja. Aga mina olen kahe jalaga suhteliselt maa peal ja lollusi ei tee.

See ei ole võib-olla mingi lollus, vaid hoopis väga meeldiv zest, kui noormees kingib neiule kakskümmend roosi. Ja ta harrastab seda üsna tihti. Talle meeldib üldse palju ja tihti kingitusi teha.

On ta sulle ka näiteks pesu kinkinud?

Ei ole. Ja parem ongi. Ma arvan, et pesu ostmisega saan ma ise kõige paremini hakkama. Kingib veel vale numbri või jumal teab mida. Meil on nii sarnane maitse, et minu ostetu meeldib ka talle. Ning kindlasti ei ole see tavaline valge pesu. Meile mõlemale meeldivad veidi erilised asjad. Aga ma arvan, et olen Taneli jaoks igas pesus ilus.

Mida on suhe Taneliga su ellu toonud?

See on toonud minu ellu rõõmsama poole. Ma ei ole kurvameelne, aga kui sul ei ole poissi, siis ikka unistad sellest. Ja ta motiveerib mind laulma. Ma olen Tanelile isegi pisikese laulukese kirjutanud.

Kas sa usud armastusse esimesest silmapilgust?

Ei usu absoluutselt. See võib muidugi mingite asjade kokkusattumisel juhtuda, aga põhimõtteliselt ei saa inimesse armuda, kui vaatad talle otsa, aga ei tea ega tunne teda. Armumine toimub ikka pika aja jooksul.

Aga igavesse armastusse?

Ma ei oska öelda. Kindlasti on see võimalik. Mul puuduvad kogemused. Tanel on mul esimene poiss, kellega on selline püsisuhe. Ma ei tea, kui kaua see kestab. Võib-olla kuu aja pärast seda polegi enam.

Kaire-Külli Kuldbek