Toimetaja Jaanus Pruuli peab portaali edu võtmeks videoklippe. Tema sõnul on veebis kesksel kohal ka online-uudised tähtsamatest spordisündmustest Eestis ja maailmas. Lisaks tulemuste teatamisele vahendatakse intervjuusid sportlastega. Mõnikord võib selleks olla eetris käimata, eksklusiivne intervjuu. Tavapäraselt kasutatakse siiski õhtust eetrimaterjali.

Tekstiuudiseid toetavad rohked fotod. Portaalist leiab ka ETV spordisaadete kava, Ateena OM-i kava, spordiürituste kalendri jpm. Kasutajaks registreerimine on tasuta.

Olümpia ajal vahendatakse Eesti olümpiasportlaste muljeid. Üleval on fotogalerii nii sportlastest kui ETV sporditoimetuse reporteritest.

Lisaks kommenteerimisele ja foorumile on käivitumas online-intervjuud. Teisipäeval saab sõna Priit Kuusk, kes juhib ETV "Olümpiatundi".

Tulevikus vastavad küsimustele ka Eesti sportlased ja sporditegelased. Pikemas perspektiivis on sport.etv.ee eesmärgiks hankida suurvõistluste interneti ülekandeõigused.

Portaali meeskond on viieliikmeline – Jaanus Pruuli, Siim Boikov, Ivo Dobkevitsch, Peeter Richard Levertand, Toomas Raag.