Erakonna juhatuse otsuse kohaselt sai roheliste eestkõnelejaks rahvusvaheliste suhete alal Valdur Lahtvee, Maret Merisaarel on õigus rääkida organisatsioonisisestest suhetest, maineliste suhete teemadel asub sõna võtma Peeter Jalakas ning üldist suhtlust arendab Marek Strandberg.

Marek Strandberg võttis eilsel koosolekul ka kohe sõna ja tõdes, et keskkonnateemad on parlamendierakondade juba avaldatud valmisplatvormides tugevasti esile tõusnud.

"Juba üksnes roheliste erakonna poliitikasse tulek on toonud kaasa enamuse parteide kasvava huvi keskkonna kaitsmise ja säästmise vastu. Peame seda väga positiivseks arenguks," ütles Starndberg.

Erakond Eestimaa Rohelised 13-liikmelisse juhatusse kuuluvad Marek Strandberg, Toomas Trapido, Aleksei Lotman, Tanel Tammet , Maret Merisaar, Anti Poolamets, Ott Köstner, Valdur Lahtvee, Agu Kivimägi, Jaan Tepp, Peeter Jalakas, Ruth Tammeorg ja Airi Hallik-Konnula .

1. detsembri seisuga on Erakonnal Eestimaa Rohelised 1264 liiget ja sooviavalduse erakonda astumiseks on esitanud veel ligi 300 inimest.