""Freedom for Tibet!" võtted algasid juba maikuus Dharamsala mägilinnas toimunud Tiibeti Olmpiamängudel, mille lõpupeo peaesinejaks oli Vennaskonna liikmetest koosnev bänd palutud," selgitas video režissöör Leeni Linna. Eesti muusikud rokkisid Himaalajas Tiibeti toetuseks peamiselt budistlikest munkadest koosnevale rohkearvulisele publikule 25. mail, mil 10 päeva kestnud tiibetlaste spordi- ja protestisündmus lõppes.

Kopterivõtted ongi veel ühed viimastest, peale seda algab montaaž ja juuli lõpuks peaks muusikavideo vaatajate ette jõudma.

Ansambli kitarristi, äsja Kathmandust Eestisse saabunud Roy Strideri sõnul on muusikavideo eesmärk olla veel üheks sõnumitoojaks ja protestida kultuurilise genotsiidi ning inimõiguste rikkumise vastu maailma katusel. "See on poliitiline lugu ja usun, et sellest tuleb ka vga poliitiline video," ütles ta. "On aeg lõpetada jama teemal nagu oleks Pekingi olümpial sport ja poliitika lahutatud - ei ole!"

The Flowers Of Romance on peamiselt eestlastest koosnev uusromantiline bänd, mis ametlikult esindab Põhjameres asuvat mikroriiki Sealand (Meremaa). Ansambel on tuuritanud Ameerika Ühendriikides, Euroopas ja Aasias, andes kontserte sealhulgas New Yorki, Berliini ja Pariisi klubides.