Enne sarja oli aga raamat! Kahe ilmasõja vahelise pahelise Berliini allilmast kirjutab Volker Kutcher ajaloolises krimiromaanis "Märg kala" (mis muide politseislängis tähendab lahendamata juhtumit). Jaan Martinsoni arvustust loe SIIT.

Dokfilmide paraad

Viimase aasta jooksul on valminud märkimisväärne hulk dokfilme Eesti suurkujudest. Kel need kinos nägemata, siis palun: Jupiteris on need lahkelt saada.

Indrek Park on tegelenud indiaani keelte uurimisega üle kümne aasta. "Keelepäästja" räägib ühe väljasuremisohus preeriaindiaanlaste keele päästmisest Eesti keeleteadlase eestvõtmisel.

"Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Vene režissööri Lilija Vjugina dokumentaalfilm eesti kunstnikust Ülo Soosterist, keda ei võtnud omaks ei kodumaa ega ka kauge Venemaa, kuhu ta olude sunnil oma eluteel sattus.

Need, kel nägemata skandaalne suhtedraama "Klaveriõpetaja", kasutagu juhust, sest Jupiteris saab seda veer paar nädalat vaadata. Tegu on filmiga, mille eest sai ERR oma ajaloo esimese trahvi sündsusetuse näitamise eest.

Veebiraadio, -pidu, -näitus

Kõik, kes on käinud Tallinnas Telliskivis, on ilmselt näinud seal hoovi peal IDA Raadio metallist karpi. Saab lapse kiikuma panna, lattega mööda jalutada, võtta kõrvalt toiduputkast burrito - mis iganes kellegi huvid on. Aga kõlaritest tuleb alati head mussi või huvitavat juttu - jällegi, midagi igale maitsele. Nii enne kui ka nüüd on kõik IDA Raadio saated veebis olemas.

20. märtsil toimub etenduskunstide pidustus "Made In Estonia Maraton", mis koosneb 7-minutilistest, spetsiaalselt festivali jaoks loodud etteastetest. Kanuti Gildi SAAL-i korraldatavat festivali näidatakse seekord voogedastusena elektron.live platvormil. Samas keskkonnas näeb 1.-4. märtisini ka eˉlektroni rahvusvahelist "Kõheda vastasmõju festivali", mis toimub veebis teist aastat järjest.

Ja lõpetuseks väike trett kaunite raamatute näitusele. Mulluseid kõige ägedamalt kujundatud raamatuid saab sirvida veebis.

Rahvas valis Eesti 2020 aasta ilusamateks raamatuteks need kolm: „Rehepapp ehk November“, „Janu on kõikidel üks“ ning „Liblikalend“.