Eesti tippteadlane töötas aastaid salaja Hiina sõjaväeluure kasuks


Vähemalt kolm aastat täiesti teadlikult Hiina sõjaväeluure heaks töötanud ning selle eest ka palka saanud tuntud mereteadlane peab kolm aastat trellide taga istuma.

Operatsioon "Kevade Plaan": tipptegijad korraldavad kogu Eesti massvaktsineerimist


KEVADE PLAAN: Rühm Eesti tipptegijaid tegi Johnson & Johnson tippjuhtidele ettepaneku: J & J müüb meile kiiresti ja palju vaktsiine, Eesti annab vastutasuks vaktsineerimisega seotud teadusandmeid ja -uuringuid.

Eestis tegutsenud investeerimisgurust jäid maha hävinenud elud kogu maailmas


Eestis kahtlasi ärisid püsti pannud meest otsivad taga hiigelsummadest ilma jäänud välismaalased, kuid ilmselt ka mõni eestlane. Mees pääses süüdistusest, sõlmides Eesti prokuratuuriga märkimisväärse 400 000 eurot maksma läinud diili, mis tema isiku avalikkuse eest saladuseks jätab.

Triiksärgid ning neist inspireeritud kleidid on alati olnud hertsoginna Meghani lemmikuteks. Taevasinine kleit on Veronica Beardi looming.

Kuninganna solvamisest printsessi pulmapäeva rikkumiseni: Meghan pole selline pühak, nagu ta üritas intervjuus endast mulje jätta


Sel nädalal jõusis Eestis tele-eetrisse Oprah Winfrey skandaalne intervjuu prints Harry ja tema hertsoginnast abikaasa Meghaniga. Paljud eksperdid väidavad, et Oprah küsis kuninglikult paarilt ainult neid küsimusi, mis olid nende jaoks mugavad, ning välja jäid mitmed meediasse jõudnud skandaalid, kus tegelikult oli pahalaseks ameeriklanna ise.

Vägistatud, aga mitte piisavalt. „Olen õnnelik, et ta ei teinud mulle liiga. Vahel mõtlen, et ehk oleks pidanud."


Kolm aastat tagasi olin ma ohver. Nüüd olen ma võitleja. Ajakirjaniku isiklik lugu.

Irja Lutsar: kulutame liiga palju aega vaktsiinivastaste peale. Pigem tuleks tegeleda nendega, kes ei ole vastu, aga tahavad rohkem teada


„Ma ei näe, et viirus maailmast lahkuma valmistuks. Aga me saame sellega hakkama, me ei tohi alla anda," ütleb tuntud viroloog.

Aerofotod 04.07.2019

Kodulaenuturg lööb rekordeid. Ühel pangal on ette näidata megakasvud. Kas ees on ootamas oluline hinnatõus?


Kui koroonakriisi alguses löödi hetkeks kinnisvaraturg peaaegu lukku ehk inimesed ei julgenud tehinguid teha, siis nüüd, kui tervisekriis oluliselt hullem, tundub rahval raha jätkuvat. Kolme panga esindajad näevad võrreldes aastataguse ajaga kasvu, neist ühe puhul on see lausa uskumatult suur.

Koroonaaja soojamaareisijad: Tansaanias-käik oli sama ohtlik, nagu oleks Tallinnas Selverist läbi astunud!


Inimesed, kes soojamaareisilt koju tulevad, on rahul ja õnnelikud. Ja nagu selgub, enamasti ka terved.

Isegi psühholoog andis alla | Ema: miski ei aidanud. Kuus nädalat kakamata on mu poja rekord...


"Meie laps oli tubli. Magas hästi, sõi hästi, kunagi ei vaevelnud gaasivaludes ja seedimine toimis nagu kellavärk. Aastaselt sain hakata last potitama ja enamiku oma kakadest said tehtudki sinna. Sõbrad imestasid ja kiitsid takka. Endalgi oli uhke. Kahjuks pöördus see edulugu poja umbes 1,5-aastaseks saamisel," räägib Tiina avameelselt suurest ja pere kaua piinanud probleemist.

Ekspert selgitab: kui kaua liha sügavkülmas säilib? Kuidas aru saada, kas külmutatud toit on pahaks läinud?


Toidu valmis tegemine ja külmutamine on üks hea ja lihtne viis hoolitseda selle eest, et järgmisel nädalal või kuul oleks tervislikud ja toitvad road. Aga kui kaua üldse tohib liha külmkapis hoida enne, kui ta toiteväärtus langema hakkab? Kas värskele ehk töötlemata lihatükile ja maitsestatud või küpsetatud lihadele kehtivad samad reeglid?