No kallis Margus, akna taga ei ole enam 2008. aasta. Nii nagu praeguseks hetkeks on vastu võetud kooseluseadus ja varsti vihakõneseadus, nii on ka inimesed loobunud õhtuti AK taga istumisest rõõmsate nägudega, kui nad seda üldse enam vaatavad, ja ootamast mingeid uudiseid valitsuselt (maksutõusu kohta). Ajad on muutunud, ühiskond on lõhenenud, märka seda.

Aga ei. Häälevärinal seletatakse oma kohusest teha raskeid otsuseid.

Millised need rasked otsused ikkagi on? Kas see oli raske otsus, kui te kaotasite „maksuküüru“, andes sellega rikastele raha juurde? Aga samas pole raha, et maksta õpetajatele normaalset palka! Aastal 2023!

Puutusin ühe projekti raames see sügis kokku koolisüsteemi gümnaasiumiastmega ja selgus, et koristaja võib saada rohkem raha, kui mõni õpetaja.

WTF, mutt mopiga saab rohkem raha, kui magistri kraadiga õpetaja!

Antagu mulle andeks, aga vähem värvikalt ei saa ma kirjeldada olukorda koolides. Rohkem värvikalt kirjeldada aga ei lase trükimust.

Varakristlased hüüdsid „Me ei tagane oma usust!“

Nüüd hüüab maksuküürakas Reformierakond, et „me ei tagane rikasetele mõeldud maksumuudatusest!“

„Mutt mopiga“ näitab valitsuse suhtumist õpetajatesse, kelle õlul seisab Eesti tulevik!

Koolides on endiselt proletariaadi diktatuur.

Õpetajate palga küsimust pole suudetud lahendada aastakümnete jooksul. Kas see otsus osutus teile „liiga“ raskeks, poliitikud? Või oli töö sisuline, vähe aupaistet pakkuv?