Kui mõni uks kusagil sulgub, avaneb teisal uus. Pärast seda, kui paljude lemmik Umami restoran aiaga ümbritsetud villast Kalaranna kaldapealsele kolis, oli Tallinnas üks koht vähem, kus nautida erilist võimalust linnaaias pruukosti võtta. Kuid suve hakul avati Pelgulinnas taas üks aiaga restoran. Tõsi, koduse oleku poolest tuletab restoran Clos pigem meelde Nõmmel paiknevat Mimosat. Clostähendab prantsuse keeles müüriga ümbritsetud viinapuuaeda ja kuigi siinses Clos’s pole viinapuid, vaid põhjamaised põõsad, muud puud ja lopsakad lilled, on nimi keset linnamelu asuva rohelise oaasi tähenduses igati sobilik. Muidugi on lauad-toolid olemas ka restorani siseruumides ja kuna koht kogub hoogsalt populaarsust, ehitatakse parasjagu välja hoone ülakorrust.

Clos’ menüü on paraja pikkusega: viis eelrooga ja sama palju praade, paar-kolm desserti. See on juba pool lubadust, et toitudega saadakse köögis kenasti hakkama.

Ühtlasi on roavalik väga liha- ja kalakeskne.

Avalehele
0 Kommentaari
Loe veel: