"Mul on üldiselt selline reegel, et enne kella kaht ehk hommiku- ja lõunasöögiks söön kõike, mida tahan, aga õhtuti toitun kergemalt," ütleb Keili ja ampsab oma lemmiksalatit. Madis Veltman

„Kui kaks-kolm toidukorda nädalas on minu valmistatud, siis on see juba suur asi,” tunnistab Keili Sükijainen (28). „Varem tegin süüa ainult erilisel päeval või nädalavahetusel. Kuna jõudsin uudistesaate töö tõttu alati nii hilja koju, oli elukaaslane juba kõik hea ja parema valmis kokanud. Selle poolest on mul mehega vedanud!”

Keili ei ole enda sõnul küll toidutegemise fänn, kuid talle meeldib maitsvat toitu nautida ja katsetada rahvuskööke, eriti meelepärased on Itaalia ja Prantsuse köök. „Võin kõiki asju proovida ega ole toiduga üldse pirtsakas, aga ainus asi, mida ma tänase päevani ei taha suu sisse võtta, on piimasupp köögiviljadega, mida lasteaias sageli pakuti. Mulle lihtsalt ei maitse soe piim ja juurviljad koos, õudne kombo!"

Avalehele
40 Kommentaari