Tänapäeval on portfellides üha vähem pabereid, sest enamik dokumente on ju kõigil arvutites. Päris kindlasti on portfell staatuse näitaja, mis räägib isiku mõjukusest, haridusest ja võimalustest.

Carine Jessica Kostla

24. veebruar 2022 – päev, mida me keegi ei unusta. Šokk sõja algamisest ei jõua veel päriselt kohale. Sellal kui enamik inimesi alles proovib Ukrainas toimuvat hoomata, on julgeolekuametite kõrgemad töötajad ja sõjaväelased juba koosolekutel. Erinevalt tavainimestest ei ole keegi šokis: on loodetud,...

Ester Vaitmaa,
Anna Plukk,
Elise Christin Jörberg,
Daniel Leevik,
Tiit Blaat, Rauno Volmar

6. koht Johanna-Maria Lehtme on üheksa kuud Eesti ja Ukraina vahet sõitnud ning ukrainlaste vajadustest meie riigikogule ja annetajatele rääkinud. Pealtnäha kalgi ja otsekohese asjaajamise taga on tugev empaatiavõime ning missioonitaju.

Elin Järvsaar

Paunveres on kuulunud mõjukate esikolmikusse igal aastal ühed ja samad nimed: Joosep Toots, köster ja kellamees Lible. Mõjukaim kultuuritegelane on alati koolivend Pärt. Sel aastal juhtub aga midagi, mis paiskab kaardid sootuks segi.

Andrus Kivirähk

Anett Kontaveit „Mõjukate“ edetabelis 25. ja Kaia Kanepi 56. kohal. Kaks Eesti tennisisti korraga maailma 30 parema seas on müstiline nähtus, mis ei pruugi pärast Kontaveiti ja Kanepi ajastut enam kunagi korduda.

Gunnar Leheste

Eesti Mõjukad 2022, 5. koht Energeetikainimesed nimetavad Eleringi juhti Taavi Veskimäge Eesti vabariigi energiaministriks, kes on energiakriisis tõusnud tugevalt pildile. Põhjendatult, sest ühiskond peab tänavu energia eest maksma ligikaudu 1,2 miljardit enam kui mullu. Täiesti energiaministri vast...

Tanel Raig