Muidugi lootsin, et tulen sellest võitjana välja, tunnistab rongaema-sõna kasutamise pärast kurjategijaks kuulutatud tippajakirjanik, nüüdne kirjastaja.

Vilja Kiisler

Kaubandus-tööstuskoja juhatuse esimees, Nordeconi suuromanik Toomas Luman ei näe majanduselus ühtegi lootust andvat märki, mis lubaks ennustada peatset paremat elu. Maksutõusud jätaks Luman tegemata, sest see ei ravi riigieelarvet. Erinevalt võimuliitu juhtivast erakonnast leiab Luman, et seda ei sa...

Vilja Kiisler

Allar Tankleril ilmub kohe-kohe teine raamat. Aga kuna Tankleriga saab rääkida nii poliitikast, ajakirjandusest kui ka Eesti asendist maailmas, siis just seda saade „Vaim vardas“ teebki. Kõrvalpilk kulub alati ära - me tahame ju nii kohutavalt teada, mis meist laias ilmas arvatakse.

„See on valede valitsus. Nad teevad tegusid, milleks neil mandaati ei ole. Inimesed ei ole lollid,“ teatab poliitikasse naasev Urve Palo.

Vilja Kiisler

Eesti on end esitlenud riigina, mis panustab eesrindlikult riigikaitsesse, kuid elanikkonnakaitse puudub meil täielikult. Eesti seadustes ei ole sellist mõistet olemaski. Kui me praegu sellega tegelema ei hakka, siis millal veel, küsib kriisiuuringute keskuse juht Hannes Nagel.

Ajaloolane ja õppejõud David Vseviov (74) leiab, et kui hakata tänaste sündmuste põhjusi otsima minevikust, siis jõuame ummikusse. „Olen vahel mõelnud, et ainus väljapääs Lähis-Ida sõdadest saab olla tõeliselt usklik inimene,“ mõtiskleb ta.

Vilja Kiisler