Eesti on hinnatõusude paradiis. Meid igapäevaelus ümbritsevad mõjukad ettevõtjad ning rahandusega seotud poliitikud ja ametnikud koguvad raha enda ja riigi kukrusse. Osa ettevõtjatega puutume kokku väga palju ja aja jooksul aina enam.

Tanel Saarmann,
Ester Vaitmaa

Sel aastal olen ennast Tallinna kesklinnas tundnud nagu väike hiir või hamster, kellele on omanik ehitanud labürindi ja takistusraja. Mida sügise poole, seda huvitavamaks läks, nii et puhkuselt tööle naastes avastasin ennast põnevast olukorrast, kus pea iga päev bussilt maha tulles ootas uus marsruu...

Ester Vaitmaa

Kui mõni eestlane jõuab mingis valdkonnas maailma tippu, siis muutub see ala – vähemalt korraks – kuulsaks ka Eestis ja korraga tahavad seda proovida kõik. Siiski, nendele, kes pole veel uue ala lummusesse langenud, paneme kokku kettagolfi ABC Tallinna lauluväljakul peetud võistluse näitel.

Ken Thor Aabrams

Kaja Kallase abikaasa äriliste valikute pärast hakati küsima, kus on kirjutatud ja kirjutamata seaduste vaheline piir. Teema kõnetas kõiki, skandaalist kirjutati enneolematu hulk lugusid ning ajakirjanike koostatud tabelis Eesti Mõjukad 2023 sai Kaja Kallas esikoha.

Ester Vaitmaa,
Anna Plukk