„Teadmine, et Tallinna Lauluväljak on eestlastele üks pühamatest kohtadest, jõudis minuni 1969. aastal, kui järjekordse üldlaulupeoga tähistati Johann Voldemar Jannseni ja tema tütre Lydia Koidula algatatud laulupeotraditsiooni sajandat sünnipäeva,” räägib ERR nõukogu juht Rein Veidemann.

„Olen südamest uhke, et sain anda oma panuse 1987. aasta esimestele öölaulupidudele ning et mul oli võimalus veeta kuus fantastilist ööd 1988. aasta juunikuus, vaadates lavalt otsa tuhandetele õnnest pisarates nägudele laulukaare all,” meenutab Estonia seltsi juhataja Mart Mikk.

Sisuturundus
Koolides üle Eesti tähistati taasiseseisvumise 30. aastapäeva

Kooliaasta lõpus korraldas Riigikantselei üle Eesti kokku 15 koolis taasiseseisvumise 30. aastapäevale pühendatud tänuüritusi “Vaba Eesti eest!”, üritustega tunnustati omariikluse taastamisega seotud inimesi ja meenutati toonaseid sündmusi.

Sisuturundus
Peaministrile kirjutas sadakond õpilast

Riigikantselei ja Eesti Emakeeleõpetajate Seltsi, Eesti Keele kui Teise Keele Õpetajate Liidu ning Vene Keele ja Kirjanduse Õpetajate Liiduga koostöös korraldatud 7.-12. klassi õpilaste sõnaloominguvõistlusele „Kiri peaministrile“ laekus maikuu jooksul 95 võistlustööd.