Jõulujazzilt leiab nii rahvusvahelisi džässistaare, tribüütkontserte, esmakordselt Jazzkaare programmis üles astuvaid kodumaiseid artiste kui ka Erkki-Sven Tüüri teose „Mare Lacrimarum“ Eesti esiettekande.

EPL kultuur

27. korda toimuv festival Jõulujazz algab reedel, 25. novembril kontserdiga Vaba Laval, kus oma teist täispikka stuudioalbumit „Late to the Party“ esitleb Anett. Koos lauljatariga esineb bänd laiendatud koosseisus ning oodata on ka üllatuskülalist.

FOTOD | Jõulujazzi avanädal pakkus ovatsioone (1)
Armstrongi tribüütkontsert esitati täissaalile

25. novembrist 14. detsembrini toimuva festivali Jõulujazz 2021 avanädal tõi publikuni muusikaelamusi jazzist elektroonikani. Takti seadsid jonas.f.k., Tobias Tammearu Trio, Estrada Orchestra ja Jason Hunter Band solistidega.

EPL Kultuur

Neljapäeval algava Jõulujazz 2021 maiuspaladeks on kolm tribüütkontserti legendaarsetele muusikutele Louis Armstrongile, Jaco Pastoriusele ja Bill Evans-Monica Zetterlundile. Rahvusvahelised jazzistaarid Marc Ribot ja Salvador Sobral esitlevad oma värskeid albumeid.

EPL Kultuur

Täna jagab kultuuribiidis oma lemmikmuusikat džässlauljatar ja laulukirjutaja Ivi Rausi, kes astub üles 23.-29. augustini toimuval festivalil Jazzkaar showcase-kontserdil muusikalis-mängulise koosseisuga IMPROVOC.